Nejnovější recenze ze sekce LCD displeje k mobilním telefonům
- Nízká cena
- Oproti originálu slabé pozorovací úhly
Když potřebujete nový displej,tak tento je funkční.
dobra cena
- funguje jak má
- složitější výměna
Původní displej jsem si rozmáčkl, a byl potřeba vyměnit. P990i je sice již vykopávka, ale Symbianová klasika, která i v současnosti poskytuje příjemné uživatelské prostředí a běhá jak má.
- Dobrá kvalita za rozumnou cenu.
Dobrá kvalita za rozumnou cenu.
Vše funkční, s pomocí youtube zvládne výměnu doma každý sám.
Skvělý stylus k telefonu SE Satio! Doporučuji!
- potřebovala jsem vyměnit display
- zboží bylo v perfektním stavu
- plně funkční
Již v minulosti jsem si tento produkt objednala u konkurence,dorazil,ale byl nefunkční,tudíž jsem ho musela reklamovat.Když jsem hledala opět tento produkt již jsem nechtěla objednávat u stejného prodávajícího.Vybrala jsem si tento obchod a byla jsem plně spokojená.
- Vše v pořádku !
- poškrábaná folie
Kompatibilní dotyková vrstva pro mobilní telefon LG KU990 je určena pro ty kteří mají dotykovou vrstvu prasklou, poškrábanou nebo jinak poškozenou.
snadná výměna bez návodu
- cvb
- fj
sfg
- došel za velmi krátkou dobu
- zboží mělo poškozený dotykový čip
Zboží reklamuji a doufám že dorazí nové a v pořádku
- Funguje
- Není to ten samý display, který byl původně v telefonu
- Diody podsvícení horší, než skutečný originál.
- Jiný display, než skutečný originál
Byl psán také jako Originál E52, čemuž nevěřím, jelikož je display jiný, než byl původní v MT. Minimální podsvícení je asi 5x méně jasné, než u původního displaye - zřejmě kvůli méně kvalitním diodám podsvícení.
- K nerozeznání od originálu. Skvěle pasuje. Zajímavá cena.
- -
Příznivá cena produktu, kvalitní zpracování, a navíc dobře zabaleno z výroby. Je téměř shodný s originálem, ale za přívětivou cenu.
dobra kvalita
- Vyborný,vyměna proběhla bez komplikaci.
- Nemám nic proti.
Tento produkt jsem nutně potřebovala k výměně u telefonu SAMSUNG SGH -F480.Doporučuji ho pokud je někdo šikovný a umí si ho vyměnit sám.
- nejlevnější
velmi dobré jednaní, moc doporučuji
- snadno se dá vyměnit
V telefonu mi zkondenzovala voda, proto jsem se rozhodl, že si telefon sám opravím, koupil jsem displej a kryt. Displej parádně seděl, nebyl problém jej do telefonu dostat a zapojit, při zapojení dotykové sklíčka se člověk zapotí trochu více. Opravoval jsem Nokii N97 mini, sklíčko i displej dohromady za 900,- v servisu by za to chtěli alespoň dvakrát tolik.